Logga in

Öka din försäljning SNABBT!

Med Sveriges största säljutbildning.

STARTA IDAG

THE ACADEMY.

Sveriges största säljutbildning.

The Academy är ett helhetskoncept med allt du behöver för att öka din försäljning. Medlemskapet är skapat med över 40 års erfarenhet i branschen vilket gör att vi vet vad som krävs för att lyckas!

I 1 års medlemskap ingår:

✅ 2 dagars säljutbildning i Stockholm

✅ 500+  utbildningsvideor inom sälj & personlig utveckling

✅ 50 säljföreläsningar med Mikael Arndt

✅ 50 tillfällen gruppcoaching med Mikael Arndt

✅ Biljetter till Sveriges största event för säljare

Hela paketet för endast 9 997 kr exkl. moms per år.

Köp utbildningen och få tillgång direkt
 

Boka en demo av The Academy

Välj ett datum och en tid som passar dig så visar vi dig utbildningen.

Du får en kalenderinbjudan när du gjort bokningen!

Katarina Wiksell, Partner Mäklarhuset Uppsala

"Vi har använt oss av Closers onlys The Academy och är mycket nöjda med tjänsten. Vi har via Teams lyssnat gemensamt på måndagarnas lunch-föreläsningar och använt oss av videomaterial både i grupp vid säljträning och för mäklarna individuellt. Jag kan varmt rekommendera andra mäklarföretag att ”signa” upp sig på detta"

Företag vi fått äran att hjälpa:

JOSEF FALLESEN, VD & GRUNDARE VAAM

"Jag driver techbolaget Vaam som hjälper människor att göra sina säljpitchar och kundkommunikation mer personlig och engagerande. På Vaam tittar alla som jobbar med försäljning, marknad och kundsupport på The Academy dagligen. Det är riktigt bra kontinuerligt lärande för mig och mina medarbetare, då försäljning är extremt viktigt, och Mikael Arndt en mästare på att lära ut om försäljning!"

Sveriges största videoplattform

The Academy har Sveriges största videoplattform inom försäljning med över 500 videor inom försäljning uppdelat i 25 olika kurser. Videorna är mellan 5-30 minuter långa för att det ska vara enkelt att kunna del av dem. Se alla olika kurser lite längre ner på sidan och klicka in på dem för att få veta mer om vad de innehåller. 

Föreläsningar varje vecka

Mikael Arndt håller varje vecka en digital föreläsning inom ett valt ämne inom försäljning för dig som medlem. Föreläsningen kan handla om tex. mötesbokning, avslutstekniker, hur du bygger en framgångsrik presentation eller förhandlingsteknik. Föreläsningen hålls på måndagar 50 gånger per år.

Gruppcoaching varje vecka

Mikael Arndt håller varje måndag 30 minuters gruppcoaching digitalt där du som medlem kan ställa vilka frågor du vill som har med försäljning att göra. Du kanske tex. har fått en invändning som du skulle vilja ha ett svar på eller förslag på hur du får kunden att ta beslut snabbare. Gruppcoachingen hålls på måndagar 50 gånger per år.

Sveriges största event för säljare

De senaste 4 åren har vi arrangerat Sveriges största event för säljare på Oscarsteatern i Stockholm med några av Sveriges och världens främsta föreläsare inom försäljning. Per Lange, Alexander Pärleros, David JP Phillips och Cheri Tree är några av föreläsarna vi har haft under åren. Som medlem har du 2 biljetter till vårt event vi håller varje år. 

2 dagars säljutbildning i Stockholm

En gång per år arrangerar vi vår 2-dagars säljutbildning i Stockholm. Här samlar vi säljare från hela Sverige för att få ny inspiration och kunskap. Under dagarna så kommer du få ta del av föreläsningar, workshops och aktiviteter för att utveckla dig själv som säljare. Mikael Arndt kommer föreläsa om ämnen som alla säljare behöver för att öka sin försäljning som målsättning, invändningar, frågor, avslut, presentation, inledning och samtalsanalys. Du har också möjlighet att utöka ditt kontaktnät och nätverka med andra drivna säljare.

Köp The Academy och få tillgång direkt

Boka en demo av The Academy

Välj ett datum och en tid som passar dig så visar vi dig utbildningen.

Du får en kalenderinbjudan när du gjort bokningen!

Ettårig utbildningsplan

För att underlätta för dig har vi tagit fram en utbildningsplan där du varje vecka har en plan över vilka videor som du och teamet kan se. Många videor har också tillhörande övningar som det går att göra direkt i dokumentet. Varje vecka medföljer också diskussionsfrågor som är anpassade efter veckans videor.

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR/ANVÄNDARE

Exkl. moms.

  • 2 dagars säljutbildning i Stockholm
  • Videoplattform med över 50 utbildningsvideor
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY event
KÖP NU

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 350 videor. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

Boka en demo av The Academy

Välj ett datum och en tid som passar dig så visar vi dig utbildningen.

Du får en kalenderinbjudan när du gjort bokningen!

"Jag sålde 9 gånger min budget”

Sebastian A Bjuhr, Säljchef StjärnaFyrkant 

"Vi på StjärnaFyrkant har aldrig tidigare investerat i någon säljutbildning likt Closers Only. Efter kontakt med Alexander Melgar i December 2020, så valde vi att hoppa på tåget och se om vi kunde dra nytta av ett sådant koncept som ett helt nytt steg för oss. Vi blev inte besvikna! Som säljchef har jag bokat uppföljning med mina säljare varje vecka för att gå igenom veckans utbildningar och även den föreläsning som förekommer varje måndag. Det har gett mig en god inblick att säljarna följer utbildning och vi kan gemensamt gå igenom det vi lär oss.
Det har lett till ökad aktivitet, fler bokade möten, bättre struktur i säljprocessen och bättre uppföljning för mig som säljchef."

 

Malin Näsholm, Sales Manager Villa VVS/Solna Relining Service AB

"Jag har tillsammans med hela vårt säljteam gått Closers Only säljutbildning sedan januari 2021. Jag dubblade min försäljning redan den första månaden och den tredje månaden slog vi all time high i försäljning sedan start! Upplägget med filmer, lagom långa för att hinnas med dagligen och ständiga påminnelser att man inte kan bli bäst utan att verkligen göra det som krävs är det som kickat igång oss alla. Gillar man ord och inga visor, raka besked och ett säkert vinnande koncept är den här utbildningen precis den man skall gå.

Jag kan från oss alla, varmt rekommendera Closers Only med Mikael Arndt och hans proffsiga och omtänksamma team. "

THE ACADEMY INNEHÅLLER ÖVER 500 VIDEOR I 25 OLIKA KURSER.

Här nedanför ser du alla kurser som ingår i The Academy. Klicka gärna in på kurserna för att läsa mer om vad som ingår, vad du kan förvänta dig att lära dig och se mer information om några av de videor som ingår i just den kursen. 

INTRODUKTION

LÄS MER

MÅL

LÄS MER

MINDSET

LÄS MER

INLEDNING

LÄS MER

FRÅGOR

LÄS MER

PRESENTATION

LÄS MER

AVSLUT

LÄS MER

INVÄNDNINGAR

LÄS MER

KÖPPROCESSEN

LÄS MER

SAMTALSANALYS

LÄS MER

SÄLJSTRATEGIER

LÄS MER

MÖTESBOKNING

LÄS MER

KONKURRENTER

LÄS MER

STATISTIK

LÄS MER

REFERENSER

LÄS MER

LINKEDIN

LÄS MER

TIME MANAGEMENT

LÄS MER

KUNDVÅRD

LÄS MER

FÖRHANDLINGSTEKNIK

LÄS MER

NÄTVERKANDE

LÄS MER

EVENTFÖRSÄLJNING

LÄS MER

MERFÖRSÄLJNING

LÄS MER

FÖRELÄSNINGAR

LÄS MER

ÖVRIGA VIDEOS

LÄS MER

BONUSMATERIAL

LÄS MER

“Jag var Europas bästa säljare 2018 och tog nytt rekord för hela företaget på sommar tävlingen som är 10 veckor lång över 8 länder. Jag trodde jag var komplett. Jag har nu tack vare dig 3 dubblat försäljningen sen dess som redan då va SKYhög! 

Anledningen till detta är för att man hamnar i rätt modus på morgonen med dina videos. Sjukt mycket value och så mycket tips som många ”duktiga” säljare egentligen vet om men man bara inte använder fullt ut.”

THE ACADEMY FÖR DIG SOM HAR SÄLJARE.

Om du är försäljningschef, ägare, VD, teamchef så är The Academy ett fantastiskt verktyg för att förenkla ditt arbete. Det finns ju så många olika användningsområden för den kunskap och de verktyg du får med till dig själv och dina säljare.

Som försäljningsansvarig så har du levt i verkligheten i många år så du vet hur det är när en säljare som säljer fantastiskt bra helt plötsligt slutar eller när en säljare helt plötsligt slutar att leverera.

Den vanligaste anledningen till att en säljare slutar eller inte levererar är för att de inte känner att de växer. Att utbilda sig inom sälj är därför ett sätt att motivera dina säljare så de dels vill stanna kvar längre men också självklart för att prestera bättre.

 

THE ACADEMY FÖR DIG SOM ÄR SÄLJARE.

Här hittar du en snitslad bana till succé i försäljningen!

Att plugga försäljning ökar försäljningen. Enligt forskning från Harvard Business School så räcker det att plugga försäljning 30 minuter om dagen för att dubbla sina försäljning på 6 månader. Fördelen med att jobba som säljare är att du kan bestämma din egen lön, presterar du bättre så tjänar du mer.

Därför har vi valt att samla över 250 videos i 24 olika kategorier som alla har som mål att öka din försäljning. Utbildningen innehåller allt från hur du skapar ett framgångsrik mindset till hur du besvarar de vanligaste invändningarna och hur går går på avslut på bästa sätt.

 

"Jag höjde min lön med 25 000 i månaden”

SE 4 VIDEOR FRÅN THE ACADEMY REDAN IDAG.

 

"Try and buy"                                                                                        "6 misstag säljare gör när de besvarar invändningar"

 
 

 

"N.E.T Time"                                                                                        "Börja alltid förhandlingen med vad ni är överens om"

 
 

MIKAEL ARNDT.

Mikael Arndt har haft över tusen säljare i 3 olika länder och som mest hade han 300 säljare samtidigt. Han var bäst i Sverige i över 15 års tid innan han sålde företaget.

Mikael har över 40 års erfarenhet av försäljning och har de senaste 20 åren föreläst för säljare runt om i stora delar av världen. Mikael har föreläst i över 20 länder från London till Moskva och Maputo i Moçambique.

Google, SkandiaMäklarna och SEB är några av företagen som Mikael har föreläst för de senaste åren. Mikael har kunder i alla branscher från gym, mäklarkedjor och mediabolag till banker och säkerhetsföretag. Mikael är Sveriges främsta föreläsare inom försäljning när det kommer till att skapa verkliga resultat.

Mikaels största passion är försäljning och resultaten du får när du pluggar försäljning dagligen!

Kontaktuppgifter: 0733-508 725, [email protected]

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR/ANVÄNDARE

Exkl. moms.

  • Videoplattform med över 500 st säljvideor
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • 2 dagars säljutbildning i Stockholm
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
KÖP NU

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 350 videor. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU FRÅGOR?

MIKAEL RINGER UPP DIG INOM KORT.

KONTAKTFORMULÄR

Fyll i formuläret så ringer Mikael Arndt upp dig inom kort!