Öka din försäljning idag!

Med Sveriges största säljutbildning.

BLI MEDLEM IDAG

THE ACADEMY.

The Academy är Sveriges största säljutbildning.

I ett medlemskap ingår tillgång till över 350 säljvideor på vår utbildningsplattform, 50 säljföreläsningar per år med Mikael Arndt, 50 tillfällen med gruppcoaching och biljetter till Sveriges största event för säljare med några av Sveriges och världens främsta föreläsare inom försäljning, Closers Only. 

 

“Jag var Europas bästa säljare 2018 och tog nytt rekord för hela företaget på sommar tävlingen som är 10 veckor lång över 8 länder. Jag trodde jag var komplett. Jag har nu tack vare dig 3 dubblat försäljningen sen dess som redan då va SKYhög! 

Anledningen till detta är för att man hamnar i rätt modus på morgonen med dina videos. Sjukt mycket value och så mycket tips som många ”duktiga” säljare egentligen vet om men man bara inte använder fullt ut.”

ETT MEDLEMSKAP I THE ACADEMY BESTÅR AV 4 DELAR

VIDEOPLATTFORM

Vi har samlat 350 säljvideor på en plattform för att göra det enkelt för dig att plugga försäljning.

FÖRELÄSNINGAR

Du har tillgång till 50 live föreläsningar inom försäljning med Mikael Arndt varje år.

GRUPPCOACHING

Du har vid 50 tillfällen/år möjlighet att ställa dina frågor om sälj direkt till Mikael Arndt.

EVENT

Lyssna till några av Sveriges och världens främsta föreläsare inom sälj på Oscarsteatern 2ggr/år.

"Jag sålde 9 gånger min budget”

THE ACADEMY INNEHÅLLER ÖVER 350 VIDEOR I 25 OLIKA KATEGORIER.

Här nedanför ser du alla kategorierna som ingår i The Academy. Klicka gärna in på kategorierna för att läsa mer om vad som ingår, vad du kan förvänta dig att lära dig och se mer information om några av de videor som ingår i just den kategorin. 

INTRODUKTION

LÄS MER

MÅL

LÄS MER

MINDSET

LÄS MER

INLEDNING

LÄS MER

FRÅGOR

LÄS MER

PRESENTATION

LÄS MER

AVSLUT

LÄS MER

INVÄNDNINGAR

LÄS MER

KÖPPROCESSEN

LÄS MER

SAMTALSANALYS

LÄS MER

SÄLJSTRATEGIER

LÄS MER

MÖTESBOKNING

LÄS MER

KONKURRENTER

LÄS MER

STATISTIK

LÄS MER

REFERENSER

LÄS MER

LINKEDIN

LÄS MER

TIME MANAGEMENT

LÄS MER

KUNDVÅRD

LÄS MER

FÖRHANDLINGSTEKNIK

LÄS MER

NÄTVERKANDE

LÄS MER

EVENTFÖRSÄLJNING

LÄS MER

MERFÖRSÄLJNING

LÄS MER

FÖRELÄSNINGAR

LÄS MER

ÖVRIGA VIDEOS

LÄS MER

BONUSMATERIAL

LÄS MER

"Jag har tjänat in min årslön under 2019 på 2 månader”

THE ACADEMY FÖR DIG SOM HAR SÄLJARE.

Om du är försäljningschef, ägare, VD, teamchef så är The Academy ett fantastiskt verktyg för att förenkla ditt arbete. Det finns ju så många olika användningsområden för den kunskap och de verktyg du får med till dig själv och dina säljare.

Som försäljningsansvarig så har du levt i verkligheten i många år så du vet hur det är när en säljare som säljer fantastiskt bra helt plötsligt slutar eller när en säljare helt plötsligt slutar att leverera.

Den vanligaste anledningen till att en säljare slutar eller inte levererar är för att de inte känner att de växer. Att utbilda sig inom sälj är därför ett sätt att motivera dina säljare så de dels vill stanna kvar längre men också självklart för att prestera bättre.

 

THE ACADEMY FÖR DIG SOM ÄR SÄLJARE.

Här hittar du en snitslad bana till succé i försäljningen!

Att plugga försäljning ökar försäljningen. Enligt forskning från Harvard Business School så räcker det att plugga försäljning 30 minuter om dagen för att dubbla sina försäljning på 6 månader. Fördelen med att jobba som säljare är att du kan bestämma din egen lön, presterar du bättre så tjänar du mer.

Därför har vi valt att samla över 250 videos i 24 olika kategorier som alla har som mål att öka din försäljning. Utbildningen innehåller allt från hur du skapar ett framgångsrik mindset till hur du besvarar de vanligaste invändningarna och hur går går på avslut på bästa sätt.

 

"Jag höjde min lön med 25 000 i månaden”

SE 2 VIDEOR FRÅN THE ACADEMY REDAN IDAG.

 

"Try and buy"                                                                                        "6 misstag säljare gör när de besvarar invändningar"

 
 

MIKAEL ARNDT.

Mikael Arndt har haft över tusen säljare i 3 olika länder och som mest hade han 300 säljare samtidigt. Han var bäst i Sverige i över 15 års tid innan han sålde företaget.

Mikael har över 40 års erfarenhet av försäljning och har de senaste 20 åren föreläst för säljare runt om i stora delar av världen. Mikael har föreläst i över 20 länder från London till Moskva och Maputo i Moçambique.

Google, SkandiaMäklarna och SEB är några av företagen som Mikael har föreläst för de senaste åren. Mikael har kunder i alla branscher från gym, mäklarkedjor och mediabolag till banker och säkerhetsföretag. Mikael är Sveriges främsta föreläsare inom försäljning när det kommer till att skapa verkliga resultat.

Mikaels största passion är försäljning och resultaten du får när du pluggar försäljning dagligen!

Kontaktuppgifter: 0733-508 725, [email protected]

NÅGRA AV MIKAELS KUNDER:

HAR DU FRÅGOR?

MIKAEL RINGER UPP DIG INOM KORT.

KONTAKTFORMULÄR

Fyll i formuläret så ringer Mikael Arndt upp dig inom kort!

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

Exkl. moms.

  • Videoplattform med över 350 st säljvideor
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
KÖP NU

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 350 videor. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.