CLOSERS ONLY

SÄLJUTBILDNING LEDARSKAPSUTBILDNING MIKAEL ARNDT KOMMANDE EVENT Logga in Login

Varmt välkommen till Sveriges främsta event för säljare!

Nu är det äntligen dags igen! Vårt populära heldagsevent för säljare, Closers Only äger rum den 27 april på Oscarsteatern i Stockholm. Vill du ha massor av energi tillsammans med inspiration och nya kunskaper från framgångsrika säljare, entreprenörer och föreläsare om hur du kan bli en ännu bättre säljare, säkra din plats idag! 

BOKA BILJETTER SOM GÄST BOKA BILJETTER SOM MEDLEM
 

Anthony Stears

“The Telephone Assassin”

Vi flyger in försäljningsexperten Anthony direkt från England och han har en lång erfarenhet av försäljning över telefon i många olika branscher och idag är han expert när det kommer till att öka försäljningen över telefon. Anthony kommer bland annat att ge dig verktygen i att:

✅ Få människor att lyssna till dig

✅ Få kontakt med kunden snabbt

✅ Få kunden att få förtroende för dig snabbt

✅ Få kunden att ta beslut

Jenna Dominique

Kommunikationsexpert & Pitchcoach

Jenna är precis som Anthony från England och är kommunikationsexperten med över 15 års erfarenhet som inriktat sig på att hjälpa säljare och företagare att utveckla sin pitch och på så sätt öka sin försäljning. Jenna har stor erfarenhet av att coacha stora företag och organisationer att pitcha sig själva med fokus på självförtroende och påverkan. Jenna kommer ge oss verktygen vi behöver för att ta vår pitch till nästa nivå!

 

Malin Tikkakoski

Försäljningschef Gröna Lund

Malin Tikkakoski är idag försäljningschef på Gröna Lund i Stockholm och har i sin karriär jobbat som försäljningsansvarig på flera kända varumärken som MTG och TUI. Malin kommer dela med sig av sina erfarenheter och vilka framgångsfaktorer hon har sett hos sina främsta säljare!

 

Oliver Lopez

VD & Grundare Structsales

I föreläsningen "Skapa Värde Eller Dö" går Oliver Lopez på djupet med förvandlingen av B2B-säljaren. Från en “självcentrerad produktfokuserad säljare som utgår ifrån sig själv" till en värdeskapande resurs för kunden som levererar aha-upplevelser och kunskap. 
 
I föreläsningen ger Oliver en inblick hur spelplanen för B2B har ritats om, hur du blir en värdeskapande säljare, samt delar med sig av sina egna tips och tricks från många år i branschen.
 
Genom att följa tre beprövade steg i processen kan du lyckas får kunderna att välja dig framför konkurrenterna - varje gång.

 

Information om eventet!

 

📅 27 april 2023

 

⏰ Eventet startar kl 9.00 och pågår till kl 16.00. Dörrarna öppnar kl 8.00.

 

📍Eventet äger rum på Oscarsteatern i Stockholm.

Adress: Kungsgatan 60.

 

🎫  I Standardbiljetten ingår en onumrerad plats i lokalen och tillgång till hela dagen.

I VIP biljetten ingår numrerade platser längst fram i lokalen, VIP entré, garderob, kaffe och lunch med flera av föreläsarna.

Har du frågor når du oss på [email protected]

BOKA BILJETTER SOM GÄST BOKA BILJETTER SOM MEDLEM
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.