MINDSET.

HAR DU ETT GROWTH MINDSET?

 

Ett bra mindset är avgörande för att lyckas inom försäljning. Många har svårt för att specificera vad ett bra mindset är och framför allt hur man gör för att skaffa ett. 

Vi behöver ett bra mindset för att klara av alla nej vi kommer få under vår säljkarriär. Räkna med att du kommer få 25-30 000 nej under din karriär om du är en duktig säljare och för att inte bli helt galen behöver du vara stark i tanken och ha en plan för hur du skall lyckas bli det.

Har du ett growth mindset när det gäller försäljning? Growth mindset innebär att du tror att dina förmågor kan utvecklas genom engagemang och hårt arbete. Vissa tror att de är födda som säljare och det stämmer inte. Alla kan bli bra i försäljningen om de väljer att lägga ned tiden för att plugga och träna.

När det är som tuffast behöver du ha en inre monolog som peppar dig för den yttre som kommer från kollegor, släkt och vänner är inte alltid den som peppar dig att fortsätta när det är tufft i sälj eller något annat heller för den delen. De mest värda säljarna som lyckas bäst gör det för att de har förmågan att peppa sig själva och de är självgående. 

Det är dina vanor som kommer att avgör hur bra det kommer att gå för dig och det gäller att skapa goda vanor som undermedvetet gör att du når dina mål. De flesta av oss har vanor som gör att resultatet blir precis tvärtom. Vi läser ingenting, vi analyserar inte våra samtal, vi besöker för få kunder och vi har inte ens som nedskrivet mål att bli bra säljare!

Dina resultat bestäms av dina vanor. Om du har bra vanor som säljare och till exempel läser om försäljning varje dag, skriv ner dina mål och analysera dina samtal varje dag så har du en mycket högre chans att lyckas. De saker du gör varje dag är vem du tillslut blir. Om du träffar 8 potentiella kunder varje dag och alla dina kollegor bara träffar 5 kommer du naturligtvis att ha större chans sälja mer. Försäljning är ett jobb där du måste prestera varje dag, det är därför du måste skapa bra vanor.

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Varför du behöver ett growth mindset för att lyckas med försäljning
  • Varför din vanor är viktiga för att bli en grym säljare
  • Varför de självgående säljarna är de mest värdefulla
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 45 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY