SÄLJSAMTALET: AVSLUT.

63% AV SÄLJARE FRÅGAR INTE EFTER ORDER.

 

När du har ställt alla frågor och presenterat vad du skall sälja så är det dags för det som de flesta säljare är mest oroliga för, nämligen att kunden skall säga nej tack när de frågar efter order. 

Över 63 % av säljarna som förbereder sina powerpoint, sätter sig i bilen och åker till sin kund, frågar aldrig om kunden vill köpa. Undermedvetet så skyddar de sig själva mot att få nej genom att fortsätta prata och hoppas att kunden säger att de vill köpa. Det händer ibland för att kunden verkligen behöver vad de säljer men de allra flesta åker hem utan order när de skulle ha kunnat sälja.

Vi vet idag att det krävs minst 7-12 avslut l i 90% av våra säljsamtal för att få till affär. Det är bara 10% av alla säljare som klarar det idag. Gör du och dina kollegor det? Vi kommer visa hur man blir medlem i tio procentsklubben som delar på 90% av alla ordrar!

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Mikaels 8 bästa avslut
  • När du ska fråga efter order
  • Hur du hör köpsignaler
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 12 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY