SÄLJSAMTALET: PRESENTATION.

DEN VANLIGASTE ANLEDNINGEN TILL ATT FOLK INTE KÖPER ÄR FÖR ATT DE INTE FÖRSTÅR.

I undersökningar med köpare visar det sig att runt 70 % av de som tackar nej har inte ens förstått fullt ut vad de skall köpa. Köparna är alltså inte alls negativa men de kommer aldrig att köpa något som de inte förstår. Lyckligtvis kan du se till att få ordning på det här omgående och vi kommer att visa dig hur.

De bästa säljarna är fantastiska talare och de tränar varje dag för att göra ännu bättre presentationer. De berättar historier som får kunderna att förstå vad och varför de ska köpa. Vi kommer också att beskriva hur du kan träna dagligen för att göra din presentation perfekt och varför passionen är så viktig när du säljer.

Enligt undersökningar så upplever kunderna att vi som säljare pratar för mycket om oss själv och för lite om kunden i vår presentation. Vi berättar vad vi gör men det kunderna vill höra är hur allt det här påverkar dom, kunderna köper enbart nyttan för dom. Vad tjänar kunden på att köpa din produkt/tjänst? Kommer de tjäna pengar, spara pengar, få mer tid över, bli snabbare eller varför skall de köpa? De flesta säljare beskriver vad de säljer och tror att kunderna skall förstå men det är din roll som säljare att förklara.

 

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Hur man säljer kundnytta och inte bara presenterar fördelar
  • Hur man använder passion för att sälja mer
  • Att du behöver träna varje dag för att prestera på topp
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 15 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY