MERFÖRSÄLJNING.

Merförsäljning är det snabbaste sättet att öka försäljningen. 

De bästa säljarna använder sig utav merförsäljning för det är ett snabbt och enkelt sätt att öka försäljningen. När kunden redan har ett förtroende så är det lättare att tacka ja till att göra mer affärer, problemet är bara att de flesta säljare aldrig frågar. 

Merförsäljning är bra service eftersom vi alla vill få chansen att köpa. När du som kund inte ens får frågan om du vill köpa en efterätt på restaurangen, om du vill ha en matchande skjorta till kavajen eller om du vill uppgradera hotellrummet på semestern så kan du till och med bli en missnöjd kund för att du inte får köpa mer. 

Det finns flera sätt att jobba med merförsäljning. Du kan sälja mer av samma produkt/tjänst och du kan också sälja en helt annan produkt men de bästa säljarna vet att det viktigaste är att fråga alla. På det sättet sorterar du inte bort någon i förväg utan låter kunden själv bestämma vad de vill göra med sin plånbok.  

 

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU ATT LÄRA DIG:

  • Strategier för merförsäljning
  • Hur du lyckas med din merförsäljning!
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 7 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 350 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY