SÄLJSAMTALET: INVÄNDNINGAR.

SÄLJARE HAR SAMMA TEST VARJE DAG MEN MISSLYCKAS ÄNDÅ. 

Enligt statistiken behöver du vara beredd på att kunna bemöta 5-12 invändningar i varje säljsamtal för att sälja. Handen på hjärtat när lägger du av idag? Ett av de vanligaste problemen för en säljare idag är att de ger upp alldeles för tidigt för att de inte vet hur de skall fortsätta. De är helt enkelt inte förberedda på allt som kommer från kunden trots att de får samma invändningar varje vecka. Det är som att ha samma matematikprov varje gång i skolan men inte lära sig svaren.

En utmaning som många säljare har är att de tror att det finns ett magiskt svar som får alla kunder att köpa. Tyvärr är det inte så men det finns något som gör att du kan komma vidare oavsett vad din kund säger till dig och vi kommer visa dig hur. Du kommer också att få färdiga svar på de vanligaste invändningarna som säljare möter varje dag.

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Svaret på de 10 vanligaste invändningarna
  • Hur du använder “bryggan”
  • 6 vanligaste misstagen säljare gör när de besvarar invändningar
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 14 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY