EVENTFÖRSÄLJNING.

ATT SÄLJA PÅ ETT EVENT ÄR NÅGONTING HELT ANNAT ÄN ATT SÄLJA PÅ ETT KUNDMÖTE.

Om du går på en mässa eller något annat event där folk ställer ut sina produkter och tjänster så upptäcker du snart att det är något helt annorlunda än vanliga kundmöten. Det är varken på ditt kontor eller på kundens kontor. Det är något mitt emellan som liknar en neutral plan. Det innebär att det är en ovan situation som vi som säljare måste ta ansvar för.

Kunderna kommer känna sig osäkra eftersom dina konkurrenter kan står fyra meter ifrån dig och säga att de är bättre än vad du är. Därför måste du som säljare ha en plan och vara förberedd på hur det är att sälja på event för det är ditt ansvar att kunden får bästa möjliga service i denna ovanliga situation.

De flesta säljare pratar med alldeles för få prospekts under en mässa. De behöver därför en strategi som gör att de kan få köpare att stanna upp och lyssna på vad de har att säga. 

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Hur du säljer på ett event
  • Hur du prospekterar på ett event
BLI MEDLEM IDAG

2 AV 2 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY