SAMTALSANALYS.

HAR DU NÅGON SJÄLVINSIKT?

En av de allra viktigaste delarna för att kunna lyckas som en säljare är att vara en fantastisk analytiker. Du behöver kunna analysera dina egna samtal, dina presentationer, varför du säljer eller inte. Många säljare är beroende av att någon annan kommer in och visar vad som är fel och vad som fungerar. Det är inte en framgångsfaktor för då är du beroende av externa faktorer för att lyckas vilket alltid är ett minus. I den här delen kommer vi visa dig exakt hur du skall göra för att analysera dina egna säljsamtal vilket så här långt när vi gjort det inneburit sälj ökningar på över 100%. 

Du behöver veta om din inledning verkligen gör så att dina kunder blir intresserade eller om dina avslut fungerar som du tror. Är det du säger bra men du låter galet tråkig? Lyssnar du eller är du en av dom som avbryter dina kunder?

Det finns en anledning till att idrottare i världsklass alltid är duktiga på att analysera sin prestation. Idrottare och sina tränare sitter och tittar på reprisen gång efter gång när det hänt något bra eller dåligt för att kunna analysera sin prestation på detaljnivå. Ett exempel är stavhopparen Armand Duplantis som tittar på video efter varje hopp för att se vad han skall rätta till. Ett annat exempel är i  NHL i ishockey där man har tre videoskärmar tillåtna i varje spelarbås så man kan gå igenom och analysera spelet under perioderna. De kan inte ens vänta tills i pausen så viktigt är det. 

De bästa säljarna kopierar det här beteendet och har fört över det på försäljning. 

 

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Varför du ska analysera dina säljsamtal
  • De 9 stegen i samtalanalysen
  • Varför du bör spela in dina kundmöten och telefonsamtal
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 7 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY