NÄTVERKANDE.

EN ENDA AFFÄRSKONTAKT KAN FÖRÄNDRA DITT LIV.

Det blir alltmer viktigt att känna rätt människor eftersom det blir allt svårare att träffa rätt kunder. Om du har ett bra nätverk är du betydligt mycket mer värd än om du inte har det. Det är få säljare som har en plan för hur de skall bygga upp sitt eget affärsnätverk trots att det är viktigt för att de skall lyckas. Det handlar inte om att hänga på en tråd på LInkedIn för att så många nya kontakter som möjligt utan det du vill ha är rätt kontakter. 

De framgångsrika har insett det här under lång tid och skickat sina barn till rätt skolor, bosatt sig på rätt ställen, varit med i rätt klubbar mm. Nu finns det fler moderna sätt för oss alla som inte hade rika föräldrar att skaffa oss ett grymt nätverk och det är något vi alla borde arbeta mycket mer med. Det kan räcka med en enda bra affärskontakt för att förändra hela ditt liv!


I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT LÄRA DIG:

  • Hur du nätverkar på event
  • Varför ditt nätverk är så viktigt som säljare
  • Hur du skapar din egen mastermindgrupp
BLI MEDLEM IDAG

3 AV 3 VIDEOS I DEN HÄR KATEGORIN:

THE ACADEMY

9997 SEK/ÅR

exkl. moms

  • Videoplattform med över 250 st säljvideos
  • 50 föreläsningar per år med Mikael Arndt
  • Gruppcoaching 50 gånger per år
  • Biljetter till CLOSERS ONLY 
BLI MEDLEM IDAG

ETT MEDLEMSKAP SOM ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING.

Öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Få tillgång till allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 250 videos. De bästa säljarna vet att det krävs träning för att bli bäst och att det alltid går att sälja ännu mer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER MIKAEL UPP DIG!

 

VID FRÅGOR OM THE ACADEMY