12 496,00 SEK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

The Academy 12 månader, 9 997 SEK + moms (12 496 SEK inkl. moms)

Det här ingår i ditt medlemskap:

✅ 2 dagars säljutbildning i Stockholm

✅ 500+  utbildningsvideor inom sälj & personlig utveckling

✅ 50 säljföreläsningar med Mikael Arndt

✅ 50 tillfällen gruppcoaching med Mikael Arndt

✅ Biljetter till Sveriges största event för säljare

Du får tillgång till utbildningen direkt och vi kommer kontakta dig för att boka upp ett uppstartssamtal där vi går igenom hur du får ut så mycket som möjligt av medlemskapet.

Vid frågor når du oss på [email protected] eller 0733-508 725.

Våra kunder tycker:

Vi har använt oss av Closers Onlys The Academy och är mycket nöjda med tjänsten. Vi har via Teams lyssnat gemensamt på måndagarnas lunch-föreläsningar och använt oss av videomaterial både i grupp vid säljträning och för mäklarna individuellt. Jag kan varmt rekommendera andra mäklarföretag att ”signa” upp sig på detta

Katarina Wiksell, Partner Mäklarhuset Uppsala

Jag har tillsammans med hela vårt säljteam gått Closers Only säljutbildning sedan januari 2021. Jag dubblade min försäljning redan den första månaden och den tredje månaden slog vi all time high i försäljning sedan start! Upplägget med filmer, lagom långa för att hinnas med dagligen och ständiga påminnelser att man inte kan bli bäst utan att verkligen göra det som krävs är det som kickat igång oss alla. Gillar man ord och inga visor, raka besked och ett säkert vinnande koncept är den här utbildningen precis den man skall gå. Jag kan från oss alla, varmt rekommendera Closers Only med Mikael Arndt och hans proffsiga och omtänksamma team.

Malin Näsholm, Sales Manager Villa VVS/Solna Relining Service AB

Vi på StjärnaFyrkant har aldrig tidigare investerat i någon säljutbildning likt Closers Only. Efter kontakt med Closers Only i December 2020, så valde vi att hoppa på tåget och se om vi kunde dra nytta av ett sådant koncept som ett helt nytt steg för oss. Vi blev inte besvikna! Som säljchef har jag bokat uppföljning med mina säljare varje vecka för att gå igenom veckans utbildningar och även den föreläsning som förekommer varje måndag. Det har gett mig en god inblick att säljarna följer utbildning och vi kan gemensamt gå igenom det vi lär oss.
Det har lett till ökad aktivitet, fler bokade möten, bättre struktur i säljprocessen och bättre uppföljning för mig som säljchef.

Sebastian A Bjuhr, Säljchef StjärnaFyrkant

Jag driver techbolaget Vaam som hjälper människor att göra sina säljpitchar och kundkommunikation mer personlig och engagerande. På Vaam tittar alla som jobbar med försäljning, marknad och kundsupport på The Academy dagligen. Det är riktigt bra kontinuerligt lärande för mig och mina medarbetare, då försäljning är extremt viktigt, och Mikael Arndt en mästare på att lära ut om försäljning

Josef Fallesen, VD & Grundare Vaam